Lyt og se hvem vi er og vores motivation for indre bæredygtighed


 

Forebyggelse. Pauser. Indre Balance

Styrk din væredygtighed via selvregulering!

Paa Indersidener udviklet af Lisbeth Munk Vittrup og Lone Eidseth, og er et onlinekursus som en totalløsning til forebyggelse af bl.a. udbrændthed på arbejdsmarkedet. Indholdet bygger på SELVREGULERING og kommer omkring "det hele menneske".

Selvregulering refererer til evnen til at håndtere og regulere ens egne følelser. Det indebærer at forstå, identificere og bruge følelser konstruktivt for trivsel og sundhed.

I Sundhedsstyrelsens 2022 rapport ”Danskernes sundhed” konkluderes at hver 7. dansker ældre end 16 år har "ondt i livet". Bl.a. forårsaget af følelser som nedtrykthed, nervøsitet, ængstelse, stress og ensomhed. Et tegn på at den mentale usundhed er ved at slå rod i danskerne.

Et menneske oplever 90 % af tiden én eller flere følelser fra dagens forskellige stimuli og situationer. Følelser er data og information, der hjælper os med at guide og styre vores tanker og adfærd.

Sundhedsforsikringer hjælper uden tvivl, men spørgsmålet er, om det er tilstrækkeligt med symptombehandling, terapi, samtale, sundhedsråd osv.? Tiltag, som ofte først kommer i brug, når vi er blevet "ramt".

Hvis årsagen til udfordringerne i den mentale sundhed er følelsesmæssige reaktioner, er løsningen måske en helt anden?

Vores bidrag er ”Paa Indersiden”! Et onlinekursus med fokus på endnu bedre følelsesbevidsthed, accept og anerkendelse, for derigennem at mestre den effektfulde "SELVREGULERING".

Kurset guider brugeren med kort information og viden, små øvelser for hele kroppen, fokus på almindelige følelser, samt inspiration til ”hvad kan du gøre i dag”. Et skridt ad gangen, hjemme eller på arbejdspladsen, 10 minutters session pr dag i 50 dage!

Andre elementer i ”Paa Indersiden er åndedrættet og positiv psykologi, der faciliteres af åndedrætsspecialist Lotte Paarup, og Henrik Leth som bidrager med motivation og arbejdsglæde.

Kurset bygger på videnskab, evidens, styrkende øvelser, afbalancering af nervesystemet, indre balance, forebyggelse og meningsfulde pauser - formidlet til almindelige mennesker, som du og jeg!

Hvorfor meningsfulde pauser?

Meningsfulde, fordi de giver os inspiration til afbræk i en ofte travl og krævende hverdag. Pauser som er meningsfulde, fordi de styrker vores krop, hoved, sind, åndedræt, indre ro og dermed vores modstandskraft, motivation og glæde i livet.

Paa Indersiden er selvreguleringskonceptet der styrker fremtidens arbejdsplads, gennem øget individuel selvindsigt og sociale kompetencer - for endnu mere væredygtighed!

”Lad selvregulering være en del af daglig praksis, ikke kun et akut beredskab”

Et par minutter om os...

                                      

Henrik Leth

Motivation og arbejdsglæde

Lone Eidseth

Pauser og Logbog

Lisbeth Munk Vittrup

Pauser og Selvkundskab

Lotte Paarup

Åndedrættet

Har du et spørgsmål til én af os?

Så skriv til ind@paaindersiden.com

Farver er allevegne.

Vores sindstilstand og vores sanser påvirkes af farver i alle vågne timer.

I søvnen kan farver opleves gennem drømmene.

 Farver kan have indvirkning på vores energi, hvilket vi kan bruge til vores fordel, til at ændre og påvirke vores indre balance i dagligdagen, hvor det passer bedst.

Vi bruger farver og det som farver kan give og inspirere os til.

Paa Indersiden

“Farven GULD”

Paa Indersiden

“Farven SØLV”