Handels- og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Wrapped in Colors v. Sence of Balance
Læssøegade 20
5000 Odense C

CVR: 38284207

Kontakt os på ind@paaindersiden.com 

 

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer. Husk at tjekke dit spamfilter ved digitalt leveret produkt.

Produkter kan købes med både Dankort, VISA og Mastercard.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder, at abonnementsprisen eller raten, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr. mail, og det er dit eget ansvar at gemme denne.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Vi kan
desværre ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os.

Opsigelse ved abonnement.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også altid skrive til ind@paaindersiden.com  

Ordre med ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også hvis du har valgt at betale i rater.

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på ind@paaindersiden.com. Du vil få alle pengene tilbage undtagen i det tilfælde ordren er indgået via din virksomhed som et medarbejderkursus.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

For workshops, events og fysiske forløb gælder det at frameldelse ved mindre end 1 måned til afholdelse tages 50% i gebyr. Ved frameldelse mindre end 14 dage før gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at give adgang materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, hvis køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse, vi sender information på.

Adgang til digitale produkter

Du vil modtage en separat email med dine login oplysninger.
OBS: Gem disse oplysninger.
Du skal bruge dem til at få adgang til dit material
e, når som helst.
Du logger ind med d
en email du foretog købet med eller dit Simplero ID.
Skulle du have glemt dit kodeord, kan du anmode om et nyt via log-ind siden.
Du har også adgang til materialet via appen "Simplero" som du finder der hvor nu normalt henter dine apps.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Sence of Balance. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Tvister og værneting

Enhver tvist mellem Sence of Balance og kunde skal først søges afgjort ved forhandling. Kan parterne ikke nå til enighed, skal tvisten afgøres af domstolene efter dansk ret ved retten i Odense som første instans.

Ændringer af medlemsbetingelserne

Sence of Balance forbeholder sig retten til løbende at ændre handelsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt herom. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil fremgå af websitet. Alle kunder bør til løbende at holde sig orienteret om ændringer af betingelserne.

Læs Cookie- og privatlivspolitik her