Vores motivation for VÆREDYGTIGHED

Hvem er vi?

”Paa Indersiden” er vores bidrag til forebyggelse af udbrændthed på arbejdsmarkedet og balance i livet. 

glitter_bg

Et par minutter om os

Motivation og arbejdsglæde

Logbogsskrivning og pauser

www.wrappedincolors.com

Selvkundskab og pauser

www.wrappedincolors.com

Åndedrættet

www.aandedraettet.nu

Har du et spørgsmål til én af os? - så skriv til ind@paaindersiden.com

Vores bidrag

Vores online kursus har fokus på at opnå endnu bedre bevidsthed, accept og anerkendelse, for derigennem at mestre en effektfuld selvregulering.

Kurset bygger på videnskabelig evidens, styrkende øvelser, afbalancering af nervesystemet, indre balance, forebyggelse og meningsfulde pauser - formidlet til almindelige mennesker, som du og jeg.

Du bliver igennem kurset guidet med kort information og viden, små øvelser for hele kroppen, fokus på almindelige krop og sind, samt inspiration til ”hvad kan du gøre i dag”. Et skridt ad gangen, hjemme eller på arbejdspladsen, 10-15 minutters session pr. uge.

Andre elementer i ”Paa Indersiden” er åndedrættet og positiv psykologi, der faciliteres af åndedrætsspecialist Lotte Paarup, og af Henrik Leth som bidrager med motivation og arbejdsglæde.

15
16

Vores grundlag

I Sundhedsstyrelsens 2022 rapport ”Danskernes sundhed” konkluderes at hver 7. dansker ældre end 16 år har "ondt i livet". Bl.a. forårsaget af følelser som nedtrykthed, nervøsitet, ængstelse, stress og ensomhed. Et tegn på at den mentale usundhed er ved at slå rod i danskerne.

Et menneske oplever 90 % af tiden én eller flere følelser fra dagens forskellige stimuli og situationer. Følelser er data og information, der hjælper os med at guide og styre vores tanker og adfærd.

Sundhedsforsikringer hjælper uden tvivl, men spørgsmålet er, om det er tilstrækkeligt med symptombehandling, terapi, samtale, sundhedsråd osv.? Tiltag, som ofte først kommer i brug, når vi er blevet ramt.

Hvis årsagen til udfordringerne i den mentale sundhed er følelsesmæssige reaktioner, er løsningen måske en helt anden?

Hvorfor meningsfulde pauser?

Meningsfulde, fordi de giver os inspiration til afbræk i en ofte travl og krævende hverdag. Pauser som er meningsfulde, fordi de styrker vores krop, hoved, sind, åndedræt, indre ro og dermed vores modstandskraft, motivation og glæde i livet.

”Paa Indersiden” er selvreguleringskonceptet der styrker fremtidens arbejdsplads, gennem øget individuel selvindsigt og sociale kompetencer - for endnu mere væredygtighed!

17

"Lad selvregulering være en del af daglig praksis, ikke kun et akut beredskab."

Artikler og interviews

hun_vil_skabe_2

Hun vil skabe en bedre hverdag for Europas børn og unge


Interview med Lone Eidseth,
Jyllandsposten Erhverv, september 2023

taknemmelighed_2

Artikel om taknemmelighed,
Børn og Fritid, februar 2023

lotte_regnvand_2

Interview med Lotte Paarup,
ALT, august 2023

overset_betydning_2

Artikel af Lotte Paarup,
Politiken, marts 2023

lisbeth_stress_2

En iværksætterdrøm spirede frem da noget i Lisbeth gik i stykker

Interview med Lisbeth Munk Vittrup,

ERHVERV+ FYN, januar 2024

wrapped in colors

Vores farver

Farver er allevegne.

Vores sindstilstand og vores sanser påvirkes af farver i alle vågne timer. I søvnen kan farver opleves gennem drømmene. Farver kan have indvirkning på vores energi, hvilket vi kan bruge til vores fordel, til at ændre og påvirke vores indre balance i dagligdagen, hvor det passer bedst.

Vi bruger farver og det som farver kan give og inspirere os til.

guld

Farven "Guld"

Guld kan skabe en følelse af velvære, øget bevidsthed, indre styrke, mod og glæde. Guld kan betyde klarhed, accept, dyb viden og styrke nervesystemet.

soelv

Farven "Sølv"

Sølv kan forstærke fred og vedholdenhed, berolige nervøsitet og udvide bevidstheden. Sølv kan virke som beskyttelse og give jordforbindelse.